Cases

Hieronder kunt u lezen hoe wij ongeveer te werk gaan.

NIFA

De organisatie

Het Nederlands Instituut voor Financieel-economische Administratieve opleidingen (kortweg NIFA) is een particulier opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van mondelinge cursussen voor financieel-economische en administratieve opleidingen.
Het NIFA werkt volgens een persoonlijke aanpak richting de cursist waarbij kwalitatief hoogstaand contactonderwijs met als doel beter te scoren dan het landelijk gemiddelde centraal staat.

De opdracht

Wij werden door het NIFA benaderd voor het realiseren van een nieuwe website. Na een overleg met de klant werd gestart met het project. Binnen enkele weken is een eerste ontwerp gemaakt, de rest van de website is kort daarna voltooid.

De website is geheel volgens de HTML spelregels (in vakjargon XHTML valid genoemd) opgebouwd. Een graag geziene wens van het NIFA was dat zij de website zelf konden bijwerken. Dit is gerealiseerd door middel van inbouw van Evolutionhost haar eigen Content Management Systeem. Daarmee kan de hele website op een kinderlijk eenvoudige wijze worden onderhouden.

Het eindresultaat

De website van het NIFA is ontworpen met het doel de informatie overzichtelijk te presenteren voor huidige en toekomstige cursisten. In een later stadium van de website is er voor cursisten ook de mogelijkheid weggelegd om in te loggen op een afgeschermde omgeving. In deze afgeschermde omgeving zijn voor cursisten items beschikbaar als downloads en extra stof.
- Bezoek de website van het NIFA

Nifa 1Nifa 2

Global switch - Dell - CentOS - Foundry Networks - iDeal