Reseller hosting

U wilt een goed reseller pakket? Dan bent u bij Evolutionhost op het juiste adres. Wij bieden reseller pakketten aan tegen de laagste prijzen. Zo heeft u al een reseller pakket vanaf € 19,95 per maand.

Reseller actie

Bij de aankoop van een reseller hosting pakket ontvangen klanten nu één gratis .nl domeinnaam ter waarde van € 9,95.
Deze actie geldt alleen bij een minimale contractsduur van 12 maanden, en niet bij reguliere webhostingpakketten. Wees er snel bij, want deze actie is van tijdelijke aard.

Let op: na bestelling wordt de korting niet onmiddelijk verrekend. Dit wordt binnen enkele werkdagen na bestelling gedaan.

Resellerpakket informatie

Een reseller pakket lijkt in veel opzichten op een webhostingpaket. Er is echter één groot verschil. In reseller pakketten is de eigenaar (u dus) in staat het account op te splitsen in meerdere kleinere paketten. De gebruikers van die kleine paketten hebben echter geen toegang tot het overkoepelende account. Hiermee bent u bijvoorbeeld in staat om stukjes van uw pakket te verhuren aan derden. Voor het aanmaken van accounts kunt u bij Evolutionhost gebruik maken van het welbekende DirectAdmin.

U kunt natuurlijk ook voor al uw sites een appart account maken met een reseller pakket. Dat is erg overzichtelijk en bovendien kunt u op deze manier nooit per ongeluk één van uw andere sites aanpassen tijdens het bewerken.

Als reseller hoeft u géén kennis te hebben van Linux of servers beheren. Updaten van de serversfotware en ander onderhoud doen wij uiteraard voor u. Er komen dus weinige kanten van het echte "technische" parket bij kijken. U kunt er natuurlijk wel van aan dat wij onze servers zo optimaal mogelijk beveligigen, want uw data mag natuurlijk niet in gevaar zijn.

Evo reseller overzicht

In onderstaande tabel ziet u de standaard resellerpakketen. Net als bij onze hostingpakketten geld dat u altijd contact met ons op kan nemen voor een pakket op maat.

Eigenschap Evo reseller Small Evo reseller Medium Evo reseller Large
Webruimte: 6000 MB 10000 MB 20000 MB
Dataverkeer: 15000 MB 25000 MB 40000 MB
POP3 en IMAP: onbeperkt onbeperkt onbeperkt
FTP Accounts: onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Subdomeinen: onbeperkt onbeperkt onbeperkt
MySQL databases: onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Aantal domeinen: onbeperkt onbeperkt onbeperkt
PHP: Check Check Check
CGI-Bin: Check Check Check
Direct Admin: Check Check Check
Frontpage extensies: Check Check Check
Maandprijs: € 19.95 € 29.95 € 44.95
Meer dataverkeer: Neem contact op Neem contact op Neem contact op
Bestellen Bestellen Bestellen

Global switch - Dell - CentOS - Foundry Networks - iDeal