Nieuwe editie Schiphol App gelanceerd

Geplaatst op vrijdag 19 augustus 2016
Aug
19


Evolutionhost B.V. lanceert vandaag een nieuwe editie van haar populaire Schiphol App. Het is de derde editie van de app. De eerste editie werd gelanceerd in 2010 en de tweede editie volgde in 2013. De vorige editie van de app werd meer dan 250.000 keer gedownload en kreeg een gemiddelde waardering van 4 sterren van gebruikers. In de nieuwste editie is plaatsgemaakt voor een compleet nieuw ontwerp.

Ook nieuw in de app is informatie over het verwachte tijdstip dat passagiers kunnen instappen en wanneer de incheckbalies sluiten. De app heeft andere unieke features zoals een indicatie na het landen wanneer bagage op de band ligt en informatie over de gebruikte land- en startbanen. Met push notificaties worden gebruikers real-time op de hoogte gesteld van nieuwe vluchtinformatie zodra deze bekend wordt.

Het nieuwe ontwerp komt van de hand van de Nederlandse UI designer Hidde van der Ploeg. Hij ontwierp eerder de Apple Watch versie van de app. Uitgangspunt bij het ontwerpen van de app is het in acht nemen van zo veel mogelijk platform specifieke features. De app was een van de eerste Nederlandse apps met ondersteuning voor de Apple Watch. Tevens worden Apple-features zoals handoff ondersteund zodat men makkelijk een vlucht op de Mac kan opzoeken nadat ze deze in de app hebben bekeken.

De app is per direct gratis te downloaden in de App Store. Gebruikers kunnen kosteloos twee vluchten per maand volgen. Voor gebruikers met behoefte aan meer kan via een in-app purchase dit limiet worden opgeheven.

Downloaden kan door hier te klikken.

Meer nieuws

- Schiphol App krijgt ondersteuning voor Apple Watch
- Evolutionhost brengt nieuwe editie Schiphol App uit
- Ontwikkelaars van Trein en Schiphol app introduceren Tab

Global switch - Dell - CentOS - Foundry Networks - iDeal