Over Evolutionhost

Actief sinds 2008 is Evolutionhost B.V. een relatief jonge onderneming; jong én dynamisch. Wij zijn namelijk anders dan andere internet service providers: Wij zijn niet de grote exclusieve provider met torenhoge prijzen die alleen websites van grote multinationals host. Ook zijn wij niet het low-budget webhostingbedrijfje dat alsmaar plat ligt doordat het kwalitatief slechte apparatuur en overvolle servers gebruikt.
Wie wij wel zijn?

Wij zijn Evolutionhost: kwalitatief goede hosting met klantvriendelijke service, tegen lage prijzen.

Onze diensten

Of u nou zelf een website heeft gemaakt of een website heeft laten bouwen, bij ons kunt u terecht voor de volledige webhosting die bij u en uw site past.
Bent u niet tevreden over uw huidige hostingprovider?
Wij nemen graag de hosting voor u over. Ook voor het onderbrengen van uw email onder uw eigen domeinnaam kunt bij ons terecht.
Wanneer u liever een complete eigen server voor uw bedrijf wilt, dan kan dat natuurlijk ook. Heeft u een of meer van bovenstaande wensen? Dan is de webhosting van Evolutionhost de ideale oplossing voor u.

Wij werken uisluitend met servers van hoogstaande kwaliteit, simpelweg om u een zo betrouwbaar mogelijke webhosting aan te kunnen bieden.
Waar andere hosting providers budgetservers gebruiken, kiezen wij voor kwaliteit.
Dit is omdat wij weten dat problemen als downtime en kapotte onderdelen wel het laatste is waar u op zit te wachten!
Met servers uitgerust met Intel® Xeon® processoren, ruim voldoende geheugen en geplaatst in het ultramoderne GlobalSwitch datacentrum te Amsterdam, verzekeren wij dat uw site razendsnel en stabiel draait, met uiteraard een maximale uptime.

Kwaliteitshosting

De kwaliteit van onze hosting is terug te vinden in onze apparatuur waar uw website zich op zal huisvesten, maar ook in het feit dat wij nooit meer websites op een server zullen zetten dan goed voor de server is. Zo blijft u verzekerd van een maximale uptime, en een razendsnelle verbinding met uw website.

Klantvriendelijk

Van ons kunt u persoonlijke hulp en begeleiding verwachten, ook als u nog niet veel van webhosting afweet. In principe kan dan ook iedereen bij ons terecht: van grote ondernemingen tot kleine bedrijfjes, van verenigingen tot particulieren.
Daar waar wij in het verleden zelf slechte ervaring hebben met de werkwijze van de meeste ISP's werken wij volgens het 'klant is koning' principe.
Vanaf nu is webhosting toegankelijk voor iedereen die een plekje op internet wil.

Referenties kunt u tevens vinden op de onafhankelijke website ISPGids.com. Hieronder vind u de score van Evolutionhost!

Gunstige tarieven

Betaalbare webhosting, daar staat Evolutionhost voor: zo heeft u bij ons al een webhostingpakket voor slechts €23,40 per jaar.
Bovendien zijn de prijzen die wij vermelden op onze website zijn de 'echte' prijzen, inclusief BTW. Ook kunt u bij ons gemakkelijk online uw facturen betalen, bestellingen doorvoeren en gegevens aanpassen via ons bestelsysteem.
Kortom: Makkelijk én betaalbaar.

Global switch - Dell - CentOS - Foundry Networks - iDeal