Website realisatie

Een eigen website, maar niet de nodige kennis om er eentje te beheren? Wij kunnen u helpen! Evolutionhost levert websites op maat, voor zowel particulieren als bedrijven!

Omdat wij een beginnend bedrijf zijn, brengen wij hiervoor over het algemeen minder in rekening dan andere bedrijven. Dat wil niet zeggen dat wij onvervaren zijn. Evolutionhost heeft jarenlange ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van professionele websites. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij hebben onder andere een eigen systeem ontwikkelt waarmee u uw website kan bijwerken zonder enige technische kennis.

Onze Referenties

Een voorbeeld van een website die wij hebben gemaakt voor een klant: NIFA.

Het Nederlands Instituut voor Financieel-economische Administratieve opleidingen (kortweg NIFA) is een particulier opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van mondelinge cursussen voor financieel-economische en administratieve opleidingen. Het NIFA werkt volgens een persoonlijke aanpak richting de cursist waarbij kwalitatief hoogstaand contactonderwijs met als doel beter te scoren dan het landelijk gemiddelde centraal staat.

Wij werden door het NIFA benaderd voor het realiseren van een nieuwe website. Na een overleg met de klant werd gestart met het project. Binnen enkele weken is een eerste ontwerp gemaakt, de rest van de website is kort daarna voltooid.

Enkele andere websites's door ons gemaakt: High Speed Logistics.com en Schipholapp.nl.

Heeft u intresse in één van onze diensten neemt u dan contact met ons op, en indien gewenst ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.

Global switch - Dell - CentOS - Foundry Networks - iDeal